44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbroccolibroodcitroencourgettedressingextra vierge olijfoliegeitenkaasknoflookkomkommerkruidenolieoreganopaprikapeperpeterselietijmtomaatuiwaterzachte geitenkaaszout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sardines met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, olijfolie, peper, rode paprika, sardines, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Dikke Maissoep Met Basilicum

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroensap, groentebouillon, knoflook, kruimige aardappel, maiskolven, olijfolie, rode paprika, ui en zout

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fijnproeversalade

Ingrediënten:
aardappel, baby-uien, basilicum, citroensap, magere ham, olijfolie, bladpeterselie, rode paprika's, slagroom, worcestersaus, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Farfalle guiliana

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, citroensap, farfalle, gedroogde oregano, lente-uitje, olijfolie, paprika, peper, pijnboompitten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemarineerde langoustines

Ingrediënten:
babycourgette, basilicum, citroensap, langoustines, olijfolie, peper, rode paprika, sla, tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Paprikarolletjes met tonijn

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, olijfolie, rode chilipeper, rode paprika, tomaat, tonijn op olie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Geroosterde knolgroenten met vincotto

Ingrediënten:
aardperen, boter, broodje, citroensap, dressing, groenten, kruiden, maggi, olie, olijven, sla, steak, tijm, knoflook, varkensvlees, verjus, vlees, walnoten, water en 
zout en peper

Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Recept uit Salades:

Mediterrane salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, bladpeterselie, citroensap, doperwten, knoflook, olijfolie, rode paprika, rode peper, romeinse sla, sjalot en tomaat

Soort:
salade
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Paprikarolletjes - peperoni arrotolati

Ingrediënten:
citroensap, groene paprika, olijfolie, rode paprika, tomaat, tonijn op olie, verse basilicum, verse chilipepers en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Crudités

Ingrediënten:
babymaiskolf, bleekselderij, broccoli, citroensap, dijonmosterd, gele paprika, kerstomaat, komkommer, limoensap, mayonaise, mierikswortelsaus, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rodewijnazijn, selderijzout, sugar snaps, verse basilicum, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse peterselie, worcestersaus, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Geroosterde visbrochettes

Ingrediënten:
basilicum, champignons, citroensap, cognac, heilbotfilets, kervel, olijfolie, paprika, peper, rozemarijn, salie, tarbotfilet, tijm, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Ontbijt / brunch uit Thug kitchen feestvoer:

Luie frittata

Ingrediënten:
bakspray, basilicum, boerenkool, broccoli, champignon, citroensap, edelgistvlokken, kastanje champignons, kikkererwt, melkvervanger, olijf, olijfolie, rode paprika, spinazie, tijm, tofu, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegan / veganistisch / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Brunch / lunch / lichte maaltijd uit Thug kitchen feestvoer:

Hartige grutten met zomerse maismix

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boterbonen, citroensap, courgette, dille, edamamebonen, edelgistvlokken, groentebouillon, grutten, knoflook, melkvervanger, olijfolie, rode paprika, ui, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, brood, citroensap, kerstomaat, knoflook, komkommer, olijfolie, peterselie, quinoa, rode paprika, rode ui, rodewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegan / couscous/bulgur/quinoa / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Hors d'oeuvre

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, ei, aardappel, gele paprika, groene paprika, komkommer, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Mayonaise-paprikamayonaise

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, groene olijven, johannesbroodpitmeel, kappertjes, peper, plantaardige olie, rode paprika, sojamelk en zout

Soort:
vegan / saus
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Bohnensalat mit Pellkartoffeln und Thunfisch / Bonensalade met aardappel in de schil en tonijn

Ingrediënten:
aardappels in de schil, ansjovisfilet in olie, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bonenkruid, citroensap, dijonmosterd, dragon, ei, fruitazijn, gele paprika, gladde peterselie, kappertjes, keniabonen, knoflook, komkommer, kropsla, lente-ui, olijfolie, plantaardige olie, rode paprika, rucola, selderijblad, tomaten, tonijn in water, venkelknol, witte ui, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / groente / vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Groene Winter Voorjaarssoep Met Amandel En Citroen

Ingrediënten:
amandelmeel, basilicum, brood, chilivlokken, citroen, citroensap, belegen kaas, groentebouillon, groenten, olijfolie, sojabonen, spinazie, stokbrood, knoflook, uien, roomkaas, boter en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, borlottibonen, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, olijven, passata, pasta, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, vis, water, witte bonen, witte tonijn, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Haal meer recepten op...