Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Krabvlees met mosterd
- Ingrediënten:
- brood, ei, krabvlees uit blik, mosterd, peper, slablad, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, dijonmosterd, eidooier, eiwit, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tijm, ui, water, wijnazijn, witte peper, witte wijnazijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht / fondue / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Home made:
Basisrecept uit Spuntino:
Recept uit Verrot lekker:
Recept uit Jong a/d kook:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Spuntino:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker: