709 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapeikaneelknoflookkorianderlaurierolijfoliepeterselierode wijntijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snijbiet met sinaasappel en sjalot

Ingrediënten:
kumquat, mandarijn, olijfolie, sherryazijn, sinaasappel, sjalot, snijbiet, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kool met sinaasappel en sjalot

Ingrediënten:
kool, kumquat, mandarijn, olijfolie, sherryazijn, sinaasappel, sjalot, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Paksoi met sinaasappel en sjalot

Ingrediënten:
kumquat, mandarijn, olijfolie, paksoi, sherryazijn, sinaasappel, sjalot, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Wortelgroentenstamp met gesmoorde sjalot

Ingrediënten:
ahornsiroop, boter, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, groentebouillon, kabochapompoen, laurier, olijfolie, puy-linzen, rode wijn, selderijknol, sjalotten, tijm, wortelen, zoete aardappel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tarwe-paddestoelen met selderij en sjalotten

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine basterdsuiker, champignons, dragon, grof zeezout, olijfolie, peterselie, sherryazijn, sjalot, tarwekorrels en zwarte peper

Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde pepers met garnalen - lombok dan oedang

Ingrediënten:
arachideolie, djinten, dunne kokosmelk, ei, eiwit, gedroogde kokos, gemalen komijn, gemalen koriander, ketoembar, klapper, knoflook, maïzena, melk, noorse garnalen, peper, rode spaanse peper, sambal trassi, steurgarnaal, suiker, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Barbecuesaus

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, ciderazijn, druivenpitolie, gember, gerookt paprikapoeder, golden syrup, knoflook, lichtbruine suiker, mosterdpoeder, piment, sjalot, tomatenpassata, worcestersaus en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Salade van rode quinoa en waterkers

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, fijne kristalsuiker, grof zeezout, olijfolie, rode quinoa, rodewijnazijn, sjalot, sumak, waterkers en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Salade van gebakken pompoen

Ingrediënten:
aardpeer, acaciahoning, ciderazijn, gerookte schar, kervel, olijfolie, peper, pompoen, rietsuiker, sjalot, vossenbessen en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Romige bistrodressing

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, peper, rodewijnazijn, room, sherryazijn, sjalot, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Mieriksworteldressing

Ingrediënten:
dijon-mosterd, maïsolie, peper, sjalot, suiker, verse mierikswortel, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht / avondmaal uit Noedels:

Vegetarische udonstoofschotel

Ingrediënten:
broccoli, chilipoeder, chinese kool, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, pindaolie, sesamolie, sesampasta, shii-take, sjalot, suiker, tahin, udonnoedels, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Sjalottensaus met balsamicoazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, blauwe kaas, bruine suiker, dijonmosterd, slablad, olijfolie, rode wijn, rodewijnazijn, sjalotten, stokbrood, rozemarijn, tijm, uien, peper, walnoten, walnotenolie en zout

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...