Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Biefstuk met kokosmelk en witte peper
- Ingrediënten:
- biefstuk, champignons, citroengras, knoflook, kokosmelk, limoenblad, limoensap, olijfolie, roomboter, sjalot, thaise vissaus en witte peper
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, droge witte wijn, fond, haasbiefstuk, knoflook, laurier, lendebiefstuk, olijfolie, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: