Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Komkommersoep met zalm
- Ingrediënten:
- boter, bouillonpoeder, dille, droge witte wijn, gerookte zalm, peper, stoofkomkommers en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, gerookte zalm, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, prei, room, sjalot, slagroom, ui, vis, visbouillon, water, witte wijn, wortel, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Recept van I love food & wine:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken: