Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gedroogde gist, gehakt, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, peterselie, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: