Pâté de canard en croûte/Galantine de canard - Uitgebeende eend in pasteideeg
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
Je vindt dit recept op pagina 540 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten
- bloem
- boter
- cognac
- eend
- ei
- groentebouillon
- olie
- peper
- port
- suiker
- truffel uit blik
- truffelvocht
- vulling van varkens- en kalfsvlees
- water
- zout
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.