Recept uit Eten in Italie:
Sint-jakobsschelpen met boter en citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, peper, peterselie, sint-jakobsschelp, visbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, munt, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit 52 Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: