123 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloembloemkoolcitroensapeigroentegroentebouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepeterselieroomspinaziesuikertijmuivleeswaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pastinaak-pompoenpuree

Ingrediënten:
bieslook, boter, crème fraîche, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, pompoen, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pastinaak-pompoenpuree

Ingrediënten:
bieslook, boter, crème fraîche, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, pompoen, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Soep van pastinaak en gember

Ingrediënten:
amandelen, boter, cayennepeper, gember, groentebouillon, kardemompoeder, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, pastinaak, pompoenpitten, slagroom, ui, volle melk, volle yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gepofte pastinaken met linzen en pancetta

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, butternutpompoen, fleur de sel, groentebouillon, knoflook, linzen, mascarpone, olijfolie, pancetta, pastinaken, peper, piment d'espelette, rode nerf zuring, sjalot, spinazie, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Snorrepotsje met pastinaakpuree

Ingrediënten:
aardappel, azijn, boter, kalfsfond, kalfsjus, kalfsstoofvlees, kruidkoek, melk, pastinaak, sjalot, slagroom, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Hertenragout

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, donker bier, hertenbouillon, hertenvlees, jeneverbes, kersenazijn, knoflook, olijfolie, pastinaak, peper, peterseliewortel, sjalot, tijm, vruchtenazijn, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Fazant uit de oven

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, bloemkool, boter, fazanten, honing, melk, nootmuskaat, pastinaak, peper, rode wijn, sjalot, tuinkers, wildfond en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Heldere consommé van cantharellen met tapioca

Ingrediënten:
boter, calvados, cantharellen, eiwit, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, mager rundgehakt, mosterdblad, pastinaak, peper, prei, sjalot, tapioca, tijm, tomatenpuree, venkelknol, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Biersauce - Biersaus

Ingrediënten:
bakzout, bieslook, bleekselderij, boter, crème fraîche, donker bier, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, pastinaak, peper, room, selderijblad, sjalotten, suiker, tijm en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

Boulangère van drie wortelgewassen

Ingrediënten:
aardappel, boter, groentebouillon, knoflook, knolselderij, pastinaak, salie, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Leidse hutspot

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, groentebouillon, knoflook, laurier, oude schapenkaas, pastinaak, peper, tijm, ui, witte bonen, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Soep met gort

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, foelie, gort, groentebouillon, korianderpoeder, laurier, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, peterselie, spelt, tijm, ui, wittebroodkruim, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Wildpasteitjes

Ingrediënten:
ei, aardappel, boter, bloem, grof gemalen peper, water, koolrabi, pastinaak, ui, wildworsten, winterpeen en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Wildpasteitjes

Ingrediënten:
ei, aardappel, boter, bloem, grof gemalen peper, water, koolrabi, pastinaak, ui, wildworsten, winterpeen en zout

Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:

Beef & Guinness pie

Ingrediënten:
bloem, boter, doorregen runderlappen, ei, guinness, knoflook, knolselderij, laurier, pastinaak, bladpeterselie, roomboterbladerdeeg, runderbouillon, tijm, ui, worcestershiresaus, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...