Recept uit #watetenwevandaag:
Simpele tomaten saus
- Ingrediënten:
- boter, champignon, gehakt, knoflook, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel en zout
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, champignon, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, lente-ui, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit #watetenwevandaag:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Wild:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: