Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Mince pies met vlees
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- vlees / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peterselie, prei, reuzel, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Snack of tussendoortje uit Smaak van china:
Recept uit Keukendagboek 2:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Ons bakboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept van Es' Factory:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes: