Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, blanke kippenbouillon, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, kerriepoeder, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peterselie, room, slagroom, ui, water, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania: