Recept uit Koken voor elke dag:
Rosbief op de wijze van Bordeaux
- Ingrediënten:
- bloem, bordeaux, bouillon, champignons, laurier, peper, room, rosbief, tomatenpuree, vetstof en zout
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, ei, fond, kaneel, knoflook, laurier, laurierblad, mager rundvlees, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, runderbouillon, rundvlees, spek, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2: