Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Kruiden-roomsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroensap, oregano, room, rozemarijn, salie, ui, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kervel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: