Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Conserva di pomodori - Tomatenpuree
- Ingrediënten:
- bleekselderij, gele ui, tomaten, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- vegan / inmaak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane: