Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloemkool, boter, bouillon, broccoli, citroen, courgette, ei, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte kool, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van Chickslovefood:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: