Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groente, kalfsvlees, kaneel, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, pasta, peterselie, rijst, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / lunch / voorgerecht uit Melk & dadels:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit De Dikke van Dam:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Miss Fromage:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Miss Fromage: