Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Soep van groene kool en eend
- Ingrediënten:
- boter, groene kool, knoflook, peper, room, tijm, ui, water, wild, wilde eend en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, ei, groente, groentebouillon, honing, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, paprika, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, vet, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: