Recept uit L'Art de la table:
Katersoep
- Ingrediënten:
- crème fraîche, gehakt, ui, water, spek, suiker, tomatenpuree, peper, wortels, zout en zuurkool
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gehakt, gemalen komijn, gember, groente, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, prei, rode paprika, tijm, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Lunch uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Honey & co:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Snack of tussendoortje uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: