Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stamppot van prei
- Ingrediënten:
- aardappel, blanke bouillon, boter, bouquet garni, nootmuskaat, peper, preigroen, preiwit, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peterselie, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack / diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: