Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Gebonden tomatensoep met room
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, foelie, laurierblad, peper, peperkorrels, peterselie, room, soeptomaten, tijm, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, laurierblad, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: