Recept van Food & Friends:
Zeebaars met olijfolie-hollandaise
- Ingrediënten:
- eidooier, boter, kruimige aardappelen, olijfolie, puree, sinaasappels, slagroom, citroensap, venkelknollen, peper, zeebaarsfilets, zeekraal en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit The naked chef:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: