Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Bakboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch / diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van Simone's Kitchen:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier: