Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Zeebaars in een korst van zeezout met een mousse van prei
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, crème fraîche, grof zeezout, prei, witte peper, zeebaars en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, preiwit, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Gemüse! :
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan: