Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, room, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Ontbijt uit Het ketodieet: de snelle recepten: