Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, crème fraîche, dragon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peterselie, rijst, salie, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Thermomix Feest:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee: