Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:
Omelet Met Feta, Champignons & Spinazie
- Ingrediënten:
- citroensap, eieren, feta, jonge spinazie, kastanjechampignons, knoflook, kokosolie, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, champignon, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: