Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, ei, knoflook, laurier, munt, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Fresh en light:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: