Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Rundvlees met pasta
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eierdooier, eiwitten, kaas, knoflook, melk, munt, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, spaghetti, spaghettisaus en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, ei, fond, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk: