Recept uit Deutsche Küche:
Witte wijn basissaus
- Ingrediënten:
- boter, droge vermout, droge witte wijn, room, sjalotten en visfond
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks: