19 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbouquet garnibraadkipcroutonskipkippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladnootmuskaatolieolijfolieontbijtspekpeperpeterselierode bourgognerozemarijnsjalotsuikertijmtomatenpureeuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haan in rode wijn

Ingrediënten:
bloed, bloem, boter, bouquet garni, buikspek, champignon, cognac, haan, knoflook, peper, rode wijn, sjalot, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kip in wijn - coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, cognac, croutons, kip, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, plantaardige olie, rode bourgogne, suiker, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, cognac, droge rode wijn, knoflook, laurierblad, maïskip, margarine, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, sjalot en tijm

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Hazenpeper

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, bloem, boter, champignons, cognac, hazenbout, kalfsfond, knoflook, laurierblad, margarine, olie, ontbijtspek, rode wijn, salieblaadjes, sjalot, suiker, vleestomaat, winterwortel en zilveruitjes

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Halve coq au vin

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, brandy, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouten, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrel, rode wijn, rugspek, tijm, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Haan in chambertin

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, chambertin, cognac, haan, rode bourgogne, rookspek, suiker, witte champignons en zilveruitjes

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Coq-au-vin

Ingrediënten:
bloem, braadkip, champignons, cognac, kippenbouillon, knoflook, kruidenbouquet, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode bourgogne, roomboter, spekblokjes, tijm, zilveruitjes en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, suiker, tomatenpuree, ui, winterpeen en zilveruitjes

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, braadkip, brandy, champignons, cognac, jonge haan, knoflook, laurierblaadjes, nootmuskaat, peterselie, rode wijn, rookspek, sjalot, tijm, winterpeen en 
zout en peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Haas- of konijnstoofpot

Ingrediënten:
magere bacon, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, croutons, haas, konijn, olijfolie, peperkorrels, peterselie, rode landwijn, sjalot, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cognac, kip, kippenbouillon, laurierblad, olie, peper, rode wijn, spek, tijm, tomatenpuree, uitjes, verse peterselie, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met shiraz en gember

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, gember, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, rozemarijn, shiraz, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Ragout van hertenkalf op Bourgondische wijze

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, cognac, grootwild, hertenkalfbout, hertenkalfschouder, knoflook, magere room, mager gerookt spek, marinade met rode wijn, slagroom, ui, wildglace, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Civet à la Flamande

Ingrediënten:
bloem, bouillon, bouquet garni, bruine suiker, champignons, cognac, gerookt spek, hazenbillen, hazenbloed, hazenpoten, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode bessengelei, rode wijn, suiker, toast, vet spek, water, wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
wild
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hazenpeper

Ingrediënten:
bloem, bouillon, bouquet garni, champignons, cognac, gerookt spek, hazenbillen, hazenbloed, hazenpoten, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, suiker, toast, vet spek, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild