Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
champignons als voorgerecht
- Ingrediënten:
- champignon, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, worteltjes en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, laurier, lente-ui, olie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Amuses & Appetizers - FunFood:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co: