Recept van Lekker Happen:
Boeuf Bourguignon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, kruidenbouillon, laurierblaadjes, peper, rode wijn, runderpoulet, spekblokjes, tijm, wortelen, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bouillon, citroensap, ei, fond, kaas, kalfsbotten, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rund, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Lekker Happen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: