Recept van Mijn Recepten:
Roti met rundvlees en spitskool
- Ingrediënten:
- aardappel, bouillon, ei, kerrie, kerrie masala, knoflook, kousenband, laurier, olijfolie, peper, rode peper, rundvlees, spitskool, tomaat, ui, water en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, brood, citroensap, gehakt, granen, groente, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Mijn Recepten:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: