Recept van Mijn Recepten:
Roti met rundvlees en spitskool
- Ingrediënten:
- aardappel, bouillon, ei, kerrie, kerrie masala, knoflook, kousenband, laurier, olijfolie, peper, rode peper, rundvlees, spitskool, tomaat, ui, water en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, brood, citroensap, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, specerijen, suiker, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Yo Kids:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Buffet uit Koude keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: