Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloemkool, boter, brood, citroensap, ei, fruit, groente, kip, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, prei, rijst, suiker, tijm, ui, vis, vlees, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids: