46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroendragondroge witte wijnkalfsbiefstukkalfsfondkalfskoteletkippenbouillonkippenfondknoflookkruidenoliepeperpeterselieprovençaalse kruidenrunderbouillontijmtomaatuivleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kalfsvlees met tonijnsaus

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bliktonijn, citroensap, kalfsmuis, kappers, olijfolie, peterselie, ui, winterwortel en witte wijn

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Blanquette de veau (kalfsvlees in romige saus)

Ingrediënten:
blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, kalfsschouder, kruidnagel, laurier, olijfolie, peterselie, slagroom, tijm, uien, winterpeen, witte champignons en zilverui

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Koolrabispaanders

Ingrediënten:
appelen, appelsap, azijn, citroensap, japanse mandarijnsinaasappel uit blik, kalfsvlees, koolrabi, olie, peper, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Stamppot à la marocaine

Ingrediënten:
bladspinazie, citroensap, kalfsvlees, knoflook, komijn, kruimige aardappel, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stamppot / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Ingepakte kalfskoteletten

Ingrediënten:
boter, champignon, citroensap, kalfskotelet, olijfolie, peper, serranoham, sjalot, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Orecchiette met vleessaus

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde rode chilipeper, kalfsgehakt, olijfolie, orecchiette, pecorino, tomaat, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bleekselderij, citroensap, eidooier, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, tonijn op olie, ui, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Zweedse "Sillsalad"

Ingrediënten:
aardappel, appel, augurk, azijn, biet, citroensap, dille, ei, kalfsvlees, maatjesharing, mosterd, olie, rode bietensap, tong, ui, zout, zoute haring en zure room

Keuken:
Zweeds
Soort:
salade
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalfsreepjes

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, kalfsschnitzels, koffieroom, margarine, olie, ui en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovis, blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bliktonijn, citroen, citroensap, ei, kalfsoester, kappers, laurier, olijfolie, uien, winterpeen en zonnebloemolie

Soort:
kalfsvlees / vis
Haal meer recepten op...