Amuse / diner uit Allerkerst:
Minispiesjes met kalfsvlees en tonijnsaus
- Ingrediënten:
- kerstomaat, citroen, citroensap, kalfsschnitzel, mayonaise, olie, prei en tonijn uit blik
- Soort:
- vlees / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, citroen, ei, kalfslever, kaneel, knoflook, komkommer, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Amuse / diner uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen: