Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Moegalgal (Gestoofd lams- of kalfsvlees)
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsvlees, knoflook, lamsvlees, peper, vlees en water
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, laurier, maïzena, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, pasta, peterselie, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: