Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Terrine van aardappel, kalfsvlees en katenspek
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, kalfsvlees, katenspek, peper, room en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees / aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peterselie, room, sjalot, specerijen, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Yo Kids:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken: