Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Boterzacht lam met tijm, knoflook en ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovis, grof zeezout, knoflook, lamsschouder, olijfolie, tijm en zwarte peper
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Recept uit De worst story:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: