Recept uit NAJAT:
Zwarte auberginesaus
- Ingrediënten:
- artisjokken, aubergine, bladpeterselie, chilipeper, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, trompettes de la mort, ui, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Francesca Kookt!:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / lunch / buffet uit Love your lunch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken: