Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table: