Recept uit De Urban Cook:
In Witte Wijn, Room & Tijm Gesmoorde Kip
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, kippenpoten, knoflook, olijfolie, room, sjalot, tijm, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, gruyère, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Ontbijt / brunch uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: