Recept uit Eten in Italie:
Kalfsvlees met parmaham op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfsvlees, parmaham, peper, peterselie, speck en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, droge witte wijn, ei, ham, kalfsgehakt, kalfslever, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, plantaardige olie, room, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: