Recept uit De pastabijbel:
Tagliarini met witte truffel
- Ingrediënten:
- boter, nootmuskaat, parmezaanse kaas, taglierini, witte truffel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bieslook, bladpeterselie, bloem, bospaddestoel, crème fraîche, eidooier, elleboogjesmacaroni, ganzenlever, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, penne, peper, peterselie, rode spaanse peper, slagroom, tagliatelle, tijm, witte wijn, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: