Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Kalfsschnitzel, gepaneerd
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, kalfsschnitzel, olie en paneermeel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, citroen, eidooier, eiwit, gehakt, kaneel, kipfilet, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, slagroom, suiker, tijm, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Belgie:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Bijgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch uit Bouillon: