111 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelauberginebloemcitroeneiwitgehaktkipfiletknoflookmelkmozzarellanootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliesuikertijmuizoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Witlof met kaassaus uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, eidooier, gekookte ham, melk, olie, paneermeel, smeerkaas, verse peterselie, witlof, witte peper en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Bijgerecht uit Belgie:

Amandelkroketjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, ei, eierdooier, kruimige aardappel, nootmuskaat, olie, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:

Crema Fritta met kriekensaus

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, geklaarde boter, kriekensaus, melk, paneermeel, pepermuntblad, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, vanillemerg en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:

Kipschnitzels op milanese wijze

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroen, ei, eierdooier, kalkoenschnitzel, kipschnitzel, limoen, olijfolie en paneermeel

Soort:
gevogelte / crumble/gratin
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Truffelkroketten van Johannes

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kalfsbouillon, kippenbouillon, kippenvlees, olie, paneermeel, peper, slagroom, truffel, truffelnat, zout en zwezerik

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rijsttimbaal - timballo di riso

Ingrediënten:
boter, eierdooier, gedroogde paddenstoelen, italiaanse saucijsen, kippenlever, knoflook, langkorrelige rijst, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, zout en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche / rijst / orgaanvlees / ovenschotel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Spinaziekroketten - crocchette di spinaci

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, fontina, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, plantaardige frituurolie, spinazie, sultana's en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appelstrudel (oud-Weens recept)

Ingrediënten:
appels, bloem, bloemsuiker, boter, eidooier, hazelnoten, kaneelpoeder, kristalsuiker, olie, paneermeel, rozijnen, slagroom, suiker, walnoten, water, zout en zure room

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Appelstrudel

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, kaneelpoeder, lichte basterdsuiker, moesappels, olie, paneermeel, rozijnen, walnoten, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / fruit
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Tortelli met pompoen

Ingrediënten:
boter, ei, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pastadeeg, pompoen en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...