Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli Barbunya - Rode bonensalade met olijfolie
- Ingrediënten:
- aardappelen, chilipeper, knoflook, olijfolie, rode bonen, suiker, tomaat, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groene paprika, knoflook, laurier, olie, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Melk & dadels:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Turkse kookkunst: