Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Aardappels uit de oven met tomaten en witte wijn
- Ingrediënten:
- boter, laurier, nieuwe aardappelen, olijfolie, tomaat, ui en witte wijn
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bouillon, cognac, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van Oh my foodness:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: